Vi har desværre ikke mulighed for at ændre dine oplysninger på en ordre, men du vil altid modtage adviseringer via SMS, også selvom du har skrevet forkert e-mailadresse. Fragtfirmaet sender en SMS, når pakken er på vej til dig, samt når pakken er blevet leveret.

Hvis du ønsker at få en ordrebekræftelse og leveringsbekræftelse sendt til den korrekte e-mailadresse, beder vi dig vende tilbage til os, når din pakke er leveret. Hvis det drejer sig om en mindre stavefejl, kan vi sende bekræftelsen til den korrekte e-mailadresse. Du kan kontakte os via dette link.