Postnord

Så snart din pakke er sendt fra vores lager, modtager du en leveringsbekræftelse fra os. I den finder du en PDF-fil, hvor du kan se dit pakkenummer, som du derefter kan spore på følgende link:

Spor din pakke her

Bemærk, at hvis du har bestilt mere end en vare, kan du modtage flere leveringsbekræftelser og flere pakkenumre i hver leveringsbekræftelse. Hvis e-mailen med leveringsbekræftelsen hedder fx. "Leveringsbekræftelse 1 af 2 fra jollyroom.se" betyder, at du modtager en anden bekræftelse.

Hvis din pakke ikke har modtaget en scanning på Postnord i mindst 7 dage, eller hvis produktet er blevet sorteret forkert, kan du kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp.

Budbee

Har du valgt Budbee til at levere din pakke, får du et sporingslink, så snart din pakke er sendt fra vores lager. Hvis det er første gang du benytter Budbee, sendes dette link til din e-mail. Har du benyttet Budbee før, får du linket sendt i en sms.