Du skal kontakte vores kundeservice via. vores kontaktformular, for at reklamere dit produkt. Jollyroom.dk sælger alle produkter med 1 års garanti og 2 års reklamationsret. Vi står altid for returfragten ved reklamation, hvis du bruger vores returseddel. Hvis du vælger ikke at bruge Jollyrooms returseddel, står du selv for fragtomkostningen ved returen.

Vi har desværre ikke mulighed for at håndtere reklamationer direkte via vores kundeforum. Du bedes klikke på linket herunder og udfylde de informationer vi efterspørger, så kontakter vi dig, så snart vi går i gang med at behandle din sag. Vi arbejder selvfølgelig så hurtigt vi kan, så alle vores kunder får hurtigst mulig hjælp

Reklamér en vare her.