Vi kan desværre ikke ændre din adresse efter du har lagt din ordre. Årsagen til dette er, at vi desværre ikke må ændre nogen oplysninger i din ordre, efter du har lagt den, på grund af risikoen for bedrageri.

Hvis du har valgt postombud som leveringsmetode, vil din ordre blive leveret til det ombud, som blev valgt ved kassen. Hvis du har valgt hjemmelevering vil din pakke blive leveret til den adresse, som blev angivet ved bestilling. Som normalt modtager du en SMS, når din pakke er klar til levering/afhentning. Har du ikke mulighed for at afhente din pakke, vil den desværre blive sendt retur til os efter 7 dage og der vil derefter blive opkrævet en administrationsafgift på 349 kr.