Vælger du ekspres, så sendes din ordre med ekspresfart til et ombud nær dig. Bestil inden kl. 13.00 på en hverdag og modtag levering indenfor de næste to hverdage.

Pakken leveres af PostNord, og du får en sms, når din pakke kan hentes hos dit ombud. Leveringsmetoden ’ekspres’ kan ikke vælges på bestillinger, der indeholder produkter med større volume fx møbler og trampoliner.

Du kan se præcis leveringstid ved at lægge de ønskede varer i indkøbskurven og tjekke de forskellige fragtalternativer. Du får desuden den præcise leveringstid på ordrebekræftelsen, der sendes til din mail i forbindelse med købet. Leveringstiden regnes fra dagen efter, du lægger din bestilling forudsat, at vi har varen på lager.