Om du har veiene forbi vår butikk i Göteborg kan du bestille på nett og hente ut pakken i butikken. Du må da gjøre din bestilling på jollyroom.se. Du velger da leveringsalternativ "Göteborg - Hämta i Showroom" når du gjør din bestillng.

For bestillinger som hentes i vårt showroom tilkommer det et utleveringsgebyr på 29kr, dette vises på fakturaen når du legger din ordre. Du vil få en SMS når pakken er klar til å hentes, husk å ha med deg legitimasjon og leveringsnummer (står i SMS:en) når du skal hente din bestilling. Er det noen som skal hente pakken for deg, trenger de din legitimasjon og sin egen.

Bestillinger til showroom er kvar i 14 dager. Om pakken ikke hentes under denne tiden vil pakken returneres til lagret, og du vil motta en full tilbakebetaling, minus utleveringsgebyret på 29kr.

Det går ikke å betale for din pakke i butikken, dette må gjøres på nettsiden, enten via faktura eller kortbetaling.