Kontakt kundeservice via vårt kontaktskjema for å reklamere på et produkt. Jollyroom.no selger alle varer med 1 års garanti, og 2-5 års reklamasjonsrett. Vi står alltid for returfrakten ved en reklamasjon, hvis du bruker våre fraktdokumenter. Hvis du velger å ikke bruke Jollyrooms fraktdokumenter, står du selv for kostnadene i forbindelse med returfrakten.

Det reklamerte produktet skal ikke kasseres eller returneres i reklamasjonsprosessen hvis du ikke får beskjed om det fra saksbehandleren i reklamasjonsærendet.

Klikk deg inn på kontaktskjemaet og fyll inn informasjonen vi ber om, så behandler vi ærendet ditt så fort som mulig.

Vi gjør naturligvis vårt beste for å få en så rask og smidig håndtering som mulig.

Kontakt oss her!