Vi har til tider høyt trykk på vår kundeserviceavdeling, noe som gjør at behandlingstiden for reklamasjoner kan bli lenger enn vanlig. Hvis du ikke har fått svar på reklamasjonssaken din, ber vi deg avvente litt. Vi behandler alle ærender i den rekkefølgen de kommer inn, og vi kommer til å behandle din sak så fort vi kan.

Vi gjør naturligvis vårt beste for å få en så rask og smidig håndtering som mulig.

Hvis du har et konkret spørsmål om akkurat din ordre, så er du velkommen til å kontakte kundeservice. Ha gjerne ordrenummeret eller ærendenummeret klart sånn at vi raskt kan finne ærendet ditt.

Kontakt oss her!