Ja, men det går i dagsläget enbart att hämta beställningar i vårt showroom i Göteborg. För att hämta ut paketet i showroomet behöver du som kund välja leveranssättet ”Göteborg – Hämta i Showroom”

Det är gratis att beställa leverans till vårt Showroom i Göteborg. Du får ett SMS när paketet är redo att hämtas, ta med dig din legitimation och det leveransnummer som står i SMSet när du skall hämta beställningen. Bud visar bådas legitimation.

Beställningen ligger i showroomet i 7 dagar. Om paketet inte hämtas ut under denna tid kommer paketet att returneras, och du som kund återbetalas beställningens fulla belopp.
Det går inte betala direkt i butiken utan betalning sker direkt på webben, antingen via faktura eller kortbetalning i samband när du slutför ditt köp.

Du kan hämta ditt paket under showroomets ordinarie öppettider.