Du kan få brug for batch/serienummeret når du laver en reklamation. Nummeret kan du finde forskellige steder, alt efter hvilket produkt du har købt. Batch/serienummeret på en barnevogn finder du som regel, på et klistermærke på stellet. Gælder det babyalarmer, kan nummeret oftest findes ved batteridækslet eller under batteriet. På møbler finder du det normalt på et klistermærke på møblet, på kassen eller i manualen. Herunder kan du læse, hvor nummeret kan findes på flere af vores barne- og klapvogne.